No data was found
No data was found
 5

Date Tehnice Ford Mondeo 2019 - 2021 ( 5, Facelift )

Logo 3
Marca
Model
Generatie
Inceput Productie
Sfarsit Productie
Galerie, Date Tehnice Ford Mondeo 2019 - 2021 ( 5, Facelift ), Putere, Motorizare, Caroserie

5Facelift de Ford Mondeo 5, Facelift a fost produsa de producatorul Ford in perioada 2019 – 2021. Automobilul este echipat cu tractiune front wheel drive standard aceasta poate sa fie inlocuita de o tractiune full pentru anumite variante de motorizari mai puternice. Transmisia manual in 6 trepte este standard, in timp ce o transmisie automatic este disponibila, ca dotare optionala.

Ford Mondeo 5, Facelifta fost produs in 2 versiuni de caroserie: Sedan, Null

Alegere Practica

Daca esti interesat de spatiu, atunci cea mai spatioasa versiune de caroserie a modelului Ford Mondeo 5, Facelift este SEDAN. Cu o lungime totala de 4871 mm, versiunea SEDAN este cu 2 mm mai mare decat versiunea TURNIER NULL. Latimea masinii este de 1852 mm si ramane neschimbata in comparatie cu celelalte versiuni de caroserie. Capacitatea portbagajului este de litri si nu difera de celelalte versiuni de caroserie.

Alegere Sportiva

Daca esti interesat de sportivitate, atunci cea mai rapida versiune de caroserie este . Ford Mondeo 5, Facelift cu motorizarea de 2 litri diesel reuseste sa accelereze de la 0 – 100 km/h in 8.9 secunde si poate ajunge pana la viteza maxima de 223 km/h. Cu o putere totala de 190 CP si o greutate de 1739 kg, masina are un raport (putere/masa) de 0.11 CP/kg.

Alegere Economica

Daca esti mai interesat de varianta economica, atunci cea mai buna versiune de caroserie a lui Ford Mondeo 5, Facelift este . Echipata cu motorizarea 2 litri hybrid masina reuseste sa obtina un consum de 4.5 l/100km si o atonomie de NULL km.